fbpx
Meny

Tommy Körberg

Tommy Körberg - Grand Finale!

Efter att ha spelat för utsålda hus i Stockholm och Göteborg, tar Tommy Körberg sin succéshow Grand Finale på sommarturné runt om i landet. Han kommer att besöka Sveriges somrigaste spelplatser – från kalkbrott till slott och parker.

”Världsklass”, ”Storslagen”,Slagkraftigt, snabbtänkt och spirituellt”, ”Pondus och hjärta” – hyllningarna har varit många och hjärtliga från medierna. Publiken har inte kunnat få nog och showen har förlängts gång på gång. Många trogna fans har länge efterfrågat en turné och nu blir det äntligen av – från Malmö i söder till Älvsbyn i norr.

I Grand Finale sammanfattar Tommy Körberg sin unika musikaliska karriär och låter publiken följa med bakom kulisserna i sitt omsusade och händelserika liv. En svindlande resa kantad av musikaler, skandaler och schlagerfinaler tillsammans med Sveriges största röst, uppbackad av virtuosa musiker.

Biljettinfo

Pris från 495 kr.
Åldersgräns Naturscen Skuleberget: 18 år, 13 år med målsman.
Åldersgräns övriga orter: 18 år, ingen åldersgräns med målsman.
Längd ca 90 min utan paus.

För dig som har biljett till Sollidenscen – fri entré till skansen under hela konsertdagen. Du visar upp din konsertbiljett i entrén.

För personlig service eller hjälp med din bokning kontakta Tickster på 0771–47  70 70 eller [email protected]