Naturscen Skuleberget

Höga Kusten

Krall Entertainment presenterar stolt Naturscen Skuleberget, som förvärvats som ett steg i att kunna erbjuda dig som kund ännu fler fantastiska konsertupplevelser. Denna gång i en helt unik miljö med anor från innan inlandsisen.

Naturscenen ligger mitt i det natursköna världsarvet Höga Kusten. Här har etablerade artister och shower intagit scenen under flera år och scenen utsågs 2020 till Årets Konsertplats av branschorganisationen Sweden Live.

Vi har besökt spelplatsen under många år, bla med Diggiloo och GES, och ser fram emot att kunna erbjuda än fler evenemang & föreställningar i framtiden.

Patrik Krall, ägare av Krall Entertainment har länge haft ögonen på Skule Naturscen.
– Jag var på Skuleberget som liten grabb och har minnen härifrån så det känns lite extra att få möjlighet att jobba i den här fantastiska miljön.

Vilka arrangemang det blir nästa sommar är ännu inte klart, men Krall tänker både stort och lite mindre.
– Vi har stora koncept som Diggiloo-turnén som fyller 20 år, men jobbar också med mindre och lite mer nischade arrangemang som skulle kunna göra sig bra på Naturscenen. Vi kommer att gå ut med sommarens planer lite senare i höst och vi jobbar också med ett lokalt programråd för att hitta rätt för Höga Kusten-publiken, säger Patrik Krall.

Läs mer här >>>