Jobba hos oss

Jobba på turné eller sök praktikplats?

Om du är intresserad av att jobba på någon utav våra turnéer, skicka ditt CV samt inom vilket område du har din kompetens till info@krall.se.

Söker du praktikplats? Skicka ett mail till info@krall.se och skriv vilken avdelning du är intresserad att jobba på samt vad du studerar.


Ledig tjänst: 

Driven, noggrann och engagerad produktionskoordinator sökes! 

Krall Entertainment söker nu en produktionskoordinator som, tillsammans med projektledaren, finns med i våra produktioner från start till mål och assisterar projektet med stort som smått.

Du kommer att arbeta med produktioner som sätts upp säsongsvis på Cirkus i Stockholm men även med produktioner på turné runt om i landet.

En koordinator-tjänst hos oss innebär stora friheter, möjligheter att utvecklas och tjänsten kan delvis formas efter vad man brinner för, men med det sagt: arbetsuppgifter som alltid landar på en koordinator är t.ex.
– resebokningar
– boende
– catering
– avtalsskrivning
– faktura och kvittohantering

Dessutom är man med på plats under uppstart av produktionerna och vill man finns även möjlighet att åka med på turné. Högt och lågt och allt i ett rasande tempo!

Vi tror att du är sugen på ett jobb med stor variation, att du är noggrann, trivs med många bollar i luften, att jobba i excel och att snabbt kunna prioritera bland en rad varierande arbetsuppgifter!

Tillträde enligt önskemål, så snart som möjligt. Sista ansökningsdag är 1 november, men intervjuer hålls löpande och tjänsten kan tillsättas innan 1 november.

Placering i Stockholm eller Göteborg.
Maila din ansökan till jobb@krall.se