Rock Out Lidköping

www.rockout.se

Förbered er på ett ordentligt drag och bra stämning när Rock Out kommer till Rörstrand Center i Lidköping för att kickstarta igång musiksommaren 2017!

I samband med Power Big Meet som firar 40-årsjubileum – och dessutom för första gången går av stapeln i Lidköping – bjuder vi upp till rockfest den 8 juli. På scen kommer ni få se en legendarisk line-up med några av Sveriges mest populära rockartister.

Jerry Williams

Han är en av rock’n’rollens allra största och kan mer eller mindre beskrivas som en levande legend. Under sina 50 år som artist har Jerry Williams hunnit släppa mer än 50 skivor men det är nog ändå som liveartist han gjort sig mest känd och älskad, med sin otroliga scennärvaro och spelglädje. Förvänta er en riktig energikick när en av Sveriges mest älskade rockikoner äntrar scenen!

The Boppers

I 40 år har The Boppers spridit sin glädje och rockentusiasm med sin blandning av rock’n’roll och doo wop. Med tusentals spelningar och över två miljoner sålda album världen över är de definitivt en av de mest framgångsrika banden i sin genre. Nu firar de fyrtio år som band och kommer vara på plats under Rock Out för att fira sitt jubileum!

Rydell & Quick

Med över 4000 genomförda konserter har Rydell & Quick en unik känsla för hur man levererar en rockig och tung show med ett otroligt drag och tryck. Med Malins rockiga saxofon och Christers sätt att underhålla publiken garanterar vi en grym kväll tillsammans. Missa inte det!

The Refreshments

Det är ingen överdrift att säga att The Refreshments har varit en av Europas mest pålitliga rockleverantörer sedan 1995. De har rest genom Sverige många gånger om och har under mer än två decennier spelat sin hyllade rock’n’roll för en stadigt växande publik. I sommar ser ni dem hos oss på Rock Out, vilket vi naturligtvis är väldigt glada för.

Det kommer bli en helkväll i ordets rätta bemärkelse med restaurang, bar och diverse andra aktiviteter på festivalområdet – Rörstrand Center i centrala Lidköping. Här arbetade en gång över 1000 personer med porslinstillverkning men under Rock Out förväntas många fler än så besöka området för en oförglömlig, rockig sommarkväll tillsammans.

Välkommen !

Rock Out presenteras av Krall Event AB