fbpx
Meny

Ovesholm Sessions

Ovesholm Sessions

Välkommen till en ny musik- och naturupplevelse och en helt ny tradition! Låt oss presentera Ovesholm Sessions – ett annorlunda konsertkoncept med en avskalad, äkta känsla på en magisk utomhusscen. Upplev inga mindre än Lena Philipsson och Peter Jöback under bar himmel i den fantastiska svenska och skånska sommaren. 

Du köper lättast dina biljetter direkt här på hemsidan.
Rullstol, ledsagare och personlig service – kontakta Nortic på telefonnummer 0455–61 97 00.

Sommarens artister och datum:

15 juli – Lena Philipsson
16 juli – Lena Philipsson (extra!)
17 juli – Lena Philipsson (extra!)
30 juli – Peter Jöback

31 juli – Peter Jöback (extra!)
1 augusti – Peter Jöback (extra!)

Området öppnar 18.00.
Konserterna startar 19.30.


Konsertområdet

Konserter brukar annars anordnas ute på fältet vid förvaltarbostaden, men den här gången kan vi erbjuda något helt unikt. Scenen ligger på allra bästa plats, på gräsmattan mitt framför Ovesholms Slott. Dessutom är slottsbyggnaden och parken privat och vanligtvis inte öppen för allmänheten. Att vi får bjuda in till Ovesholm Sessions precis framför det vackra slottet är ett privilegium. Här genomförs sommarens konserter under bar himmel där du under kvällen kan njuta av både mat och dryck på området som  öppnar 1,5 timma innan konsertstart.

På Ovesholm Sessions står musiken och publikkontakten i centrum. Utomhusscenen är sparsmakad och intim, allt för att erbjuda en unik och exklusiv upplevelse. Här sitter du som publik mitt i musiken, mitt i gemenskapen – mitt i sommaren.

Biljetter

Det ska vara tryggt att gå på konsert i sommar. Därför har vi anpassat området och alla platser är numrerade, upp till 4 personer i samma sällskap kan sitta tillsammans. Det är extra utrymme till raderna framför, bakom och det är alltid 2 lediga platser mellan varje sällskap. Biljettpriser från 695:-.

Rullstol, ledsagare och personlig service – kontakta Nortic 0455–61 97 00