fbpx
Meny

Norrvikens Scen

Norrvikens Scen

TOMMY KÖRBERG FLYTTAD – LÄS MER HÄR>

Norrvikens Scen är en härlig spelplats på Bjärehalvön med ett spännande underhållningsprogram för hela familjen. Här njuter du av våra mest folkkära och bästa artister. Allt ramas in av en sagolik miljö på Norrvikens trädgårdar. Där kan du uppleva Grammisvinnarna Smith & Thell, legendaren Tommy Körberg och dubbelspelningar med Niklas Strömstedt och Martin Stenmarck samt Musse & Helium och Dolly Style.

Välkommen till Norrvikens Scen – på den vackraste av platser, Norrvikens trädgårdar i Båstad.

Smith & Thell

Grammisvinnarna Smith & Thell har sen länge erövrat svenskarnas hjärtan med sitt unika country-influerade popsound. Duon består av Mary Jane Smith och Victor Thell som träffades i sin hemstad Helsingborg. Tillsammans har de släppt mängder av hits och listettor. Men också skrivit och producerat åt artister som Anastacia, Danny Saucedo, Darin och Molly Sandén. I sommar gästar dom Norrvikens Scen och bjussar på klassiker som ”Forgive me friend”, ”Hotel walls”, ”Year of the young” och ”Nangilima”.

Niklas Strömstedt / Martin Stenmarck

Varmt välkommen till en dubbelspelning med två av landets skickligaste entertainers, och egentligen behöver dom ingen närmare presentation. Både är sen länge djupt rotade i den svenska populärkulturen. Kvällen inleds med en stämningsfull, akustisk spelning med Niklas Strömstedt och rundas av med fullt drag, signerat showmannen Martin Stenmarck. Så njut av två härliga konserter, mängder av hits, anekdoter och stämning på absolut högsta nivå. Mycket nöje!

Tommy Körberg

Efter att ha spelat för utsålda hus i Stockholm och Göteborg, tar Tommy Körberg nu sin succéshow Grand Finale på sommarturné runt om i landet. Han kommer att besöka Sveriges somrigaste spelplatser – från kalkbrott till slott och parker. I Grand Finale sammanfattar han sin unika musikaliska karriär och låter publiken följa med bakom kulisserna i sitt omsusade och händelserika liv. Gör dig redo för en svindlande resa kantad av musikaler, skandaler och schlagerfinaler tillsammans med Sveriges största röst.
TOMMY KÖRBERG INSTÄLLD – KLICKA HÄR FÖR ATT LÄSA MER >

Musse & Helium / Dolly Style

Upplev den ultimata familjeföreställningen på Norrvikens Scen. Först fantasimössen Musse & Helium och sen 10-talets mest unika svenska popgrupp Dolly Style. Dubbelt upp av kul grejer helt enkelt. Så räkna med mängder av busiga möss, pastellfärger och grymma hits.

Biljettinfo

Pris från 595 kr, barn t.o.m. 14 år från 195 kr.
Insläpp från kl. 17.30. Konsertstart kl. 19.30.

Musse & Helium + Dolly Style
Ordinarie pris 395 kr.
Familjebiljett 995 kr – 2 vuxna och 2 barn t.o.m. 14 år.
Barn t.o.m. 3 år går in gratis och behöver ingen biljett!
Insläpp från kl. 12.00, start kl. 14.00.
(Konsertbiljetten gäller ej som inträde till resten av parken.)

Åldersgräns 18 år, ingen åldersgräns med målsman.
För personlig service eller hjälp med din bokning kontakta Tickster på 0771–47  70 70 eller [email protected]

På Norrviken kan du köpa lättare mat, snacks, öl, vin och alkoholfria drycker.
Egen mat och dryck får ej tas med in på området.