fbpx
Meny

Norrvikens Scen 2024

NORRVIKENS SCEN

Norrvikens Scen är en härlig spelplats på Bjärehalvön med ett spännande underhållningsprogram för hela familjen. Här njuter du av våra mest folkkära och bästa artister. Allt ramas in av en sagolik miljö på Norrvikens trädgårdar. Där kan du uppleva kultbandet Sven Ingvars, popfenomenet Orup, legendaren Tommy Körberg, Timbuktu tillsammans med 7-manna bandet The Rakiem Walker Project och den ultimata familjeföreställningen med dubbla konserter med Dolly Style och Grannen Måns.

Välkommen till Norrvikens Scen – på den vackraste av platser, Norrvikens trädgårdar i Båstad.

Biljettinfo

Pris från 595 kr, barn t.o.m. 14 år från 195 kr.
Insläpp från kl. 17.30. Konsertstart kl. 19.30.

Dolly Style / Grannen Måns:
Ordinarie 395 kr.
Familjebiljett 995 kr – 2 vuxna och 2 barn t.o.m. 14 år.
Barn t.o.m. 3 år går in gratis och behöver ingen biljett!
Insläpp från kl. 12.00, start kl. 14.00.
(Konsertbiljetten gäller ej som inträde till resten av parken.)

För personlig service eller hjälp med din bokning klicka här, alternativt kontakta Tickster på [email protected] eller 0771–47  70 70
Öppettider: Måndag – fredag 9.00 – 16.00. Lördag chatt 12.00 – 14.00 & mail 11.00-15.00

Åldersgräns 18 år, ingen åldersgräns med målsman.

Mat & Dryck

Förbeställ en trevlig picknickpåse och hämta ut vid ankomst. Kan köpas i samband med biljett eller i efterhand.
Läs mer och boka här!

I Norrvikens Trädgårdar kan du köpa lättare mat, snacks, öl, vin och alkoholfria drycker.
Egen mat och dryck får ej tas med in på området.

Får man ta med…

Hundar?
Vi rekommenderar inte att du tar med hund till området, men det är möjligt ifall inget annat alternativ finns. För att ta med hund måste du i sådana fall boka ytterplats, du kan inte ta med hunden in på parketten. Notera att det är hög ljudvolym och mycket folk på plats. Du ansvarar för att ta hänsyn till hundrädda personer och allergiker, och måste vara beredd på att avlägsna hunden ifall den skäller. Undantag för SoS- och ledarhundar där går det bra på vilket plats som. OBS! Lämna aldrig ditt husdjur i bilen på parkeringen.

Paraply?
Ja får tas med in på området, men inte fällas upp under spelningen.

Barnvagn?
Barnvagn får ej medtags in på området, parkering för barnvagn finns innanför entrén (obevakad).

Övrigt

Finns det toaletter på området?
Ja det finns toaletter inne på området. Det finns även rullstolsanpassad toalett.

Finns det servering på området?
 Ja det finns det.

Finns det parkering på området?
Ja, parkeringsmöjligheter finns i anslutning till spelplatsen. Följ skyltar Norrvikens Trädgårdar.

Finns det husbilsparkering?
Då det inte är någon ”camping” på parkeringen så är det allemansrätten som gäller.

 

SPELNINGAR SOMMAREN 2024

Sven Ingvars

Sven Ingvars kommer till Norrvikens Scen, fullt utrustade med sin musikaliska skatt, spelglädje och blivande klassiker. Frågan är om det ens blir en riktig svensk sommar utan Sven Ingvars!? Missa inte chansen att njuta av sommar, sommar och sol på Sven Ingvars vis!

ORUP

Popfenomenet Orup kastar sig in i det okända genom att stå helt ensam på scen. Så räkna med en närgången, personlig och avskalad föreställning med bara Orup – hans gitarrer, flygel och låtskatt, samt en och annan anekdot. Välkomna till Orup.

Timbuktu & The Rakiem Walker Project

Timbuktu gör entré på Norrvikens Scen, tillsammans med det begåvade 7-manna bandet The Rakiem Walker Project. Samarbetet växte fram när de träffades på Marcus Samuelssons populära krog, Red Rooster, belägen i hjärtat av Harlem, New York. Med den stigande stjärnan GLRYA på sång, lovar de en oöverträffad konsertupplevelse där vibbarna från Harlem jazz möter essensen av soul och hiphop.

Tommy Körberg

Efter att ha spelat för utsålda hus i Stockholm och Göteborg, tar Tommy Körberg nu tillbaka sin succéshow Grand Finale på sommarturné runt om i landet. Han kommer att besöka Sveriges somrigaste spelplatser – från kalkbrott till slott och parker. I Grand Finale sammanfattar han sin unika musikaliska karriär och låter publiken följa med bakom kulisserna i sitt omsusade och händelserika liv. Gör dig redo för en svindlande resa kantad av musikaler, skandaler och schlagerfinaler tillsammans med Sveriges största röst.

Dolly Style / Grannen Måns

Upplev den ultimata familjeföreställningen med dubbla konserter för den yngre generationen. Youtubefenomenet Grannen Måns bjuder på glada och roliga melodier, bl.a. låtar som ”Sommarlov” och ”Godislåten”. Och missa inte chansen att uppleva mängder av pastellfärger och rosaskimrande hits med favoriterna Dolly Style. Helt enkelt två härliga spelningar med nåt för alla åldrar.