fbpx
Meny

Magnus Carlsson

Magnus Carlsson - ”Från Barbados till Gamla Stan”

Biljettpris 650 kr – 695 kr

För personlig service hittar du respektive telefonnummer längst ner på sidan.

Biljett som är köpt till spelning framflyttad från 2020/2021 är istället giltig 2022. Det vill säga, du behåller samma biljett och du har samma plats som tidigare. Så håll hårt i din biljett!
Spelningen i Gävle 27 mars 2022 är flyttad till 1 maj 2022. Du behåller samma biljett.

Det är dags för Magnus Carlsson och succéföreställningen Från Barbados till Gamla Stan att återigen åka ut på stor turné som avslutas på Lisebergsteatern i Göteborg. Du kommer bjudas på en hitkavalkad utan dess like, med låtar från såväl Barbados som Alcazar – och självklart även nyare hits från hans gedigna solokarriär.

Magnus Carlsson har tidigare bland annat tävlat i Melodifestivalen hela åtta gånger, både som sångare i BarbadosAlcazar och som soloartist. Med närmare 40 guld- och platinaskivor, tre Grammisar och en mängd andra utmärkelser, programledarjobb och musikalroller har han nått ett erkännande som en av Sveriges mest folkkära artister. Magnus har turnerat över hela världen under sina 25 år som artist, och har en låtskatt likt få andra i branschen.

Under våren 2019 var Magnus Carlsson tillsammans med en dansensemble ute på stor Sverigeturné med succéföreställningen ”Från Barbados till Gamla Stan”. Under hösten fick showen sin fortsättning i Stockholm. Nu laddar Magnus för att återigen hoppa i glitterkostymen och ta med den kritiker- och publikhyllade showen ut på turné, där han tar dig med på en tur genom hela hans svindlande karriär fram till dags dato. Förbered dig på en kväll fylld av sköna hits, storslagen show, högljudd allsång och ren glädje!

Personlig service