fbpx
Meny

Magnus Carlsson

Magnus Carlsson - Från Barbados till Gamla Stan

Succén fortsätter – med premiär den 27 september landade Magnus Carlsson tillsammans med en dansensemble på Lilla Cirkus i Stockholm med supershowen ”Från Barbados till Gamla stan”! Du bjuds på en hitkavalkad utan dess like, med låtar från såväl Barbados som Alcazar – och självklart även nyare hits från hans gedigna solokarriär.

Magnus Carlsson har tidigare bland annat tävlat i Melodifestivalen hela åtta gånger, både som sångare i Barbados, Alcazar och som soloartist. Med närmare 40 guld- och platinaskivor, tre Grammisar och en mängd andra utmärkelser, programledarjobb och musikalroller har han nått ett erkännande som en av Sveriges mest folkkära artister. Magnus har turnerat över hela världen under sina 25 år som artist och har en låtskatt likt få andra i branschen.

I showen tar Magnus dig med på en tur genom hela hans svindlande karriär fram till dags dato – och i september-november fortsätter alltså succéshowen på Lilla Cirkus i Stockholm. Förbered dig på en kväll fylld av sköna hits, storslagen show, högljudd allsång och ren glädje!

Åldersgräns:
Rekommenderas från 13år
Barn och ungdomar under 13år bör bära hörselkåpor.

Biljettpris 695 kr
För personlig service, ring 077-170 70 70.

Önskar ni boka paket med hotell?
Boka hotellpaket med biljetter via Nöjesresor.se