Lena Philipsson

Hon har kallats ”Sveriges Madonna” och hon har valts till ”Sveriges sexigaste tjej”. Hon sydde sina egna kläder. Hon var med i schlagerfestivalen. Hon har dansat i neon. Hon har rösten. Hon har humorn. Hon har glimten i ögat. Nu har hon en show.

Förra gången var exakt tio år sedan, när hon äntrade Hamburger Börs krogscen och gjorde nyskapande och fräck actionshow som Agent 006 för utsålda hus och jublande publik. Nu har cirkusen kring Lena Philipsson startat igen.

Lena Philipssons nya show är spektakulär och innehåller annorlunda shownummer med cirkusakrobater och avancerad videoteknik. Showen, som är iscensatt av Sveriges bästa showmakare – Hans Marklund, bjuder på gamla, nya och andras låtar samt massor av humor. Det är en avslöjande show då hon gläntar på dörren till sitt privata jag. Hon har dock inte sytt sina egna kläder utan fått hjälp hjälp med design och glamour av Lars Wallin.

Föreställningen producerades av Hamburger Börs och PowerArt.

Spelades på Hamburger Börs hösten 2001, på Rondo våren 2002, på Slagthuset och som Sverigeturné våren 2003 och avslutningsvis på Hamburger Börs hösten 2003.