fbpx
Meny

Länge leve Sven-Ingvars!

Länge leve Sven-Ingvars!

Sven-Ingvars ger sig ut på Sverigeturné i sommar! 

Fredag den 26 juli besöker de Lidköping och Rörstrand Center.

Boka dina biljetter här

Den 22 mars 2017 gick Sven-Erik Magnusson, en av vår tids största musikprofiler och artister, ur tiden.

Den karaktäristiska stämman tystnade men han lever ändå i allra högsta grad vidare genom den enorma låtskatt som Sven-Ingvars levererat genom sina 60 år som band.  Sverige-turnén kommer att gå under namnet ”Länge leve Sven-Ingvars!” och det blir därmed ett nytt kapitel för bandet som gett Sverige ett soundtrack. Sven-Eriks son Oscar Magnusson tar nu plats vid mikrofonen med väldigt stor respekt och kärlek.
– Jag ser det, lite avdramatiserat, som att jag flyttar närmare mitten av scenen och att jag kan göra något fint, relevant och bra av det och samtidigt få säga ett slags ”tack för allt pappa”. Jag kan, vill eller ska inte försöka fylla hans skor, möjligen kärleksfullt följa hans steg. Sven-Ingvars musik kommer alltid vara en del av den svenska folksjälen men den ska också leva vidare och ta plats i rummet för levande musik i framtiden, berättar Oscar.

Under våren och hösten besöker Sven-Ingvars konserthus och teatrar runt om i Sverige för att ge en känslosam konsert och musikalisk resa genom bandets låtskatt. Hits, nya tolkningar och bortglömda skatter, allt stöpt i en vördande form till bandets ledstjärna, Sven-Erik Magnusson.

18:30 Insläpp
19.30 Anna Bergendahl
20.30 Sven-Ingvars

Numrerad sittplats 595:-
Ståplats 495:- 

På området finns matservering, vin/öl samt alkoholfria drycker till försäljning.

Rullstol, ledsagare och personlig service – kontakta Nortic på 0455–61 97 00

Läs mer om turnén och boka biljetter till övriga orter här