Joe Labero – Invited to Labero

Närmare magin än någonsin. Det är du och han och inget skyddsnät. Du fokuserar blicken på hans händer och håller dina egna hårt stängda. Ingenting kan få dig att öppna dem. Inget kan störa din koncentration. Ingen kan någonsin få dig att hålla något i handen utan att du märker det. Inget kan vara mindre sant.
Joe Labero äntligen tillbaka! Sist Labero sågs i en svensk show gästades den av 400 000 personer. Showen Illusions gavs under ett år i Stockholm och 1,5 år i Göteborg, och trollband publiken med storslagna shownummer och svindlande akter. Nu delar han med sig av sin värld, och bjuder dig att följa med på en oförglömlig resa för såväl hjärnan som hjärtat. Invited to Labero är en magishow med asian touch och närmare än någonsin. I denna close up-show kommer du så nära att du till och med blir en del av föreställningen – och Joe Labero själv får visa att han är en entertainer utan svensk motsvarighet. Med humor och fingerfärdighet i världsklass kommer du att bli förförd och förstörd – av skratt, förundran och av att inte förstå. Det är verkligen förtrollande magiskt.

Producerades av Krall Entertainment.
Spelades på Hamburger Börs i Stockholm våren 2007, Rondo i Göteborg hösten 2007, som Sverigeturné våren 2008. Amiralen i Malmö hösten 2008, Hamburger Börs våren 2009, Eddekoppen Teater i Oslo våren 2010. Finlandsturné hösten 2009 och Amiralen i Malmö hösten 2009.