fbpx
Meny

Jill Johnson – That’s Life

Jill Johnson - That's Life

Världspremiären av That’s Life på The Theatre i Göteborg blev en makalös succé. Publik och kritiker är eniga, det här är en show och upplevelse utöver det vanliga – det blir inte bättre än så här. Showen blev belönad med högsta betyg, bland annat 5 plus av Aftonbladet med citat som ”Jill Johnson glänser i magnifik show”.

Hon är spännande, härlig och överraskande på samma gång – precis som livet självt. Vissa kallar henne landets största och mest mångfacetterade artist. Vi säger kort och gott Jill Johnson. Och egentligen kräver hon ingen närmare presentation. En sångerska med oerhört bred musikalisk bakgrund som utforskat allt från pop och rock till country genom åren.

Nu väljer hon att visa upp ytterligare en sida av sig själv – ackompanjerad av storband, luftakrobatik och nycirkusartister. Allt paketerat i en sprakande showupplevelse som går från finstämt och intimt, till fullt blås och storslagna crescendon, iscensatt av Sveriges i särklass främsta showskapare.

JILL med stort J tolkar sina favoriter ur den traditionella och moderna amerikanska låtskatten. Allt från Frank Sinatra, Elvis Presley och Dolly Parton till Cyndi Lauper, James Brown och Beyonce – i en mycket oväntad skrud. Så låt dig svepas med i transformationen som gör vår klarast lysande stjärna ännu starkare och upplev något du aldrig tidigare upplevt. I alla fall inte på den här sidan Atlanten.

– Ambitionen med showen har varit att förflytta alla sinnen till en svunnen epok, men i en ständig närvaro av nuet. En genreöverskridande låtskatt paketerad med ett poetiskt uttryck. En musikalisk fest full med energi inslagen i ett paket av häpnadsväckande sceniska lösningar. Allt framfört av den yppersta Sverigeeliten av musiker, artister och kreatörer. Och så förstås hon, den multibegåvade Jill, säger Mikael Gordon-Solfors, kreativ producent.

It’s showtime!

Boka dina biljetter till Sverigeturnén eller China Teatern på jill.se.