fbpx
Meny

Hair Musikalen

HAIR MUSIKALEN

Kritikerrosade musikalen Hair som upplevts av 85 000 gäster i Stockholm åker på arenaturné våren 2024. 

Viktor Norén, som spelar den manliga huvudrollen ”Berger”, har fått Klara Söderberg, från First Aid Kit, vid sin sida när hon gör sin musikaldebut med huvudrollen ”Sheila” i Hair.

Hair är en av de mest älskade och spelade musikalerna genom tiderna. Berättelsen om ett gäng ungdomar som med musik, poesi, sång och dans går sin egen väg när krigshets och undergångsstämning breder ut sig, är aktuellare än på mycket länge. Genom att bejaka kärlek, gemenskap och kreativitet står de upp mot de onda krafter som hotar att ödelägga planeten.

Med odödliga låtar som Aquarius, I Got Life och Let The Sunshine In, för att nämna några, skapas en modern, intensiv och färgsprakande föreställning som träffar både hjärta och hjärna. I rollerna möter man bl.a. Viktor Norén, Klara Söderberg, Emil Henrohn och en ung talangspäckad samling artister och musiker som brinner för sitt uppdrag.

Föreställningen presenteras av Krall Entertainment och GL Nöje.
Regi och översättning av Rikard Bergqvist.

Biljettinfo

Pris från: 695 kr.
Åldersgräns från 7 år med målsman.
Längd ca 2,5 h inkl. paus.

Pressbilder

Här finns pressbilder som är fria för publicering, var noggrann med att ange fotograf. Klicka här.

Information gällande väskförbudet

Polismyndigheten har beslutat om totalt väskförbud på större evenemang. Det innebär att du inte får ta med dig någon typ av väska, handväska, tygkasse eller påse till detta evenemang. Inga väskor fås tas in i Arenan vilket innebär att du inte kan hänga in väskan i garderoben. Detta gäller även paraplyer. Undantag kan göras för väskor i medicinskt syfte. Väskor som har medicinskt syfte kommer att genomsökas. För mer information om väskförbudet hänvisar vi till polisen.se.

PERSONLIG SERVICE