Diggiloo 2013

NAKENCHOCK, 80-TAL OCH EN AVGÅENDE LAGKAPTEN!

Sommaren 2013 gick i 80-talets tecken. Galet, pastelligt och överdimensionerade axelvaddar var inspirationen till årets turné! Och på tal om överdimensionerat, 2013 var sommaren då Charlotte Perelli fick sin tredje son! Denna fantastiska kvinna som var vackrare än någonsin och som dansade med oss i Diggiloo med ett underbart glatt humör under hela sommaren förtjänar en eloge. Vi börjar därför denna tillbakablick med att gratulera henne och hennes Anders till deras lille Adrian en än gång.

Diggiloos elfte upplaga var till stor del förändrad från tidigare år. Efter 10 år på tronen som boss över landets största turnépaket valde Lasse Holm att uppleva showen från ett annat håll, tillsammans med er i publiken! Detta var alltså sommaren då Lasse Holm abdikerade.

”Vi hade ju en ny deltagare i ensemblen i år som fullkomligt tog publiken med storm – Per Andersson! Hans galna humor var något alldeles extra i somras – för att inte tala om hans väldigt speciella och ganska så nakna nummer – ”kuk i hatt”. Det snackades nog en hel del om just detta nummer i sommarstugorna därefter, haha”.

Lotta Engberg, Jessica Andersson, Charlotte Perrelli, Mojje, David Lindgren, Magnus Johansson, Andreas Weise, Per Andersson, Linda Pritchard, Claes af Geijerstam, E-Type.

Producerades av Krall Entertainment.

Spelades som Sverigeturné sommaren 2013.