fbpx
Meny

Dad Harmony

Dad Harmony

DAD Harmony går från TikTok till scener över hela Sverige.
Ett gäng vanliga pappor från Skellefteå har med sin acapella lockat till sig 1.8 miljoner följare på TikTok och 1.5 miljoner följare på Instagram. I höst genomför de sin första Sverigeturné.

Dad Harmony fick sin start på en ovanlig plats. Det hela började på en svensexa, där medlemmarna filmade sig själva när de satt och sjöng acapella i en bubbelpool. Klippet lades sedan upp på TikTok, där det spreds som en löpeld och snabbt blev viralt. Sedan dess har Dad Harmony fortsatt att göra succé på TikTok, där de lägger ut klipp där de sjunger acappella, och lockar hundratusentals tittare.

Deras popularitet har även nått utanför Sveriges gränser och det är i USA, Tyskland, Japan och Frankrike som gruppen har flest följare. Dad Harmony är en nyskapande musikgrupp som består av de fem musikerna: Peter Vidmark, Tomas Vidmark, Sebastian Åkesson, Adam Stenlund och Michael Åberg.

Dad Harmony som är kända för att tolka låtar på ett unikt sätt i en familjär miljö tar nu klivet upp på Sveriges scener för exklusiva konserter. Med sin unika och talangfulla sammansättning av medlemmar och deras passion för musik, bjuder Dad Harmony på  minnesvärda kvällar.

Krall Entertainment och United Stage presenterar.

Biljettinfo

Pris 495 kr.
Åldersgräns: Ingen åldersgräns, rekommenderas från 5 år, alla barn oavsett ålder behöver egen biljett!
Längd: ca 65 min, ej paus.

Information om väskförbud

Evenemang som är tillståndspliktiga eller anmälningspliktiga omfattas av ett totalt väskförbud för publika besökare. Polisen inför beslutet successivt, vilket betyder att alla framtida ansökningar för större evenemang kommer omfattas av detta. De som redan har fått ett tillstånd eller bevis om anmälan av sitt evenemang från polisen omfattas inte av beslutet i dagsläget.

Vi uppmanar dig att regelbundet besöka din lokala konsertarena för information om vad som gäller för ditt besök och polisens hemsida för den senaste informationen kring väskförbudet.

Personlig service