Samtycke nyhetsbrev och profilering

Policy för e-postadresser

Följande policy används vid hantering av våra prenumeranters e-postadresser:

Du kommer strax att få ett mail i din inbox där du behöver godkänna att du vill bli prenumerant (vilket naturligtvis är helt kostnadsfritt och inte bindande på något sätt). Du kan avprenumerera när du vill.

Att vara prenumerant innebär att du kommer få möjlighet till FÖRTURS-köp samt andra erbjudanden och information om nöjen.

Genom att prenumerera på våra nyhetsbrev godkänner du att vi på Krall Entertainment använder dina uppgifter för att skicka erbjudanden och information om våra nöjesproduktioner till dig via e-post.
Vi sparar din mailadress så länge vi kan se att du är en en ”aktiv” prenumerant. Nöjesproduktioner räknas som sällanköpsprodukter så för att räknas som en befintlig och återkommande kund räknar man med återköp inom cirka två år.

Vänligen observera att vi ibland använder nöjesproduktionsnamnet tex Diggiloo och ibland Krall Entertainment som avsändare men du hittar alltid logotypen från Krall Entertainment i samtliga våra nyhetsbrev.

Vi vill inte fylla din mailbox med ”skräp”.
Du får därför här möjligheten att fylla i några fler uppgifter (än din e-post) om dig själv, vilka du därmed samtycker till att vi använder för profilering och analys (skapa bättre förståelse för våra olika kunders preferenser) så att du kan få mer relevant kommunikation från oss.

Adresser kommer inte att ges, säljas, hyras ut eller på annat sätt göras tillgängliga för användning till ett annat företag. Alla utskick görs med teknik som inte visar adresser till andra prenumeranter.
Du kan när som helst höra av dig och be att vi raderar dina uppgifter och då gör vi det snarast möjligt.

I varje utskick kommer prenumeranterna ha möjlighet att avregistrera sig från framtida utskick. Detta kommer omedelbart att respekteras utan dröjsmål.
OBSERVERA! att du då avregistrerar dig från samtliga nyhetsbrev från Krall Entertainment inkl Diggiloo.

Vi hoppas kunna bjuda dig på trevlig läsning och en känsla av att det är en förmån att prenumerera på nyhetsbrev från Krall Entertainment.
Du är välkommen att kontakta oss på [email protected]