Vi välkomnar Sussie Holm

Efter 17 år på Lionheart Music Group och MLP som så småningom köptes upp av Universal Music Sweden och blev Capitol Music Group, har branschbekanta Sussie Holm vid årsskiftet tagit steget över till Krall Entertainment som producent och projektledare.

– Under alla fantastiskt roliga år med Maria Molin Ljunggren på Lionheart/MLP och Capitol gavs jag frikostigt chansen att fördjupa mig i det jag tycker är allra roligast i musikbranschen; att bygga artisters varumärken långsiktiga och hållbara samt arbeta fram konsertinnehåll och producera turnéer, säger Sussie Holm.
Under sina år på MLP/Lionheart Music Group och Capitol Live har Sussie arbetat med management, bokning och turnéproduktion för artister som Jill Johnson, Shirley Clamp, Robin Bengtsson, Kikki Danielsson och Dolly Style bara för att nämna några.

Inför 2017 erbjöd Universal Music Sussie rollen som Head of Capitol Live vilket hon ödmjukt tackade ja till, men redan hösten samma år kom ett nytt erbjudande som producent och projektledare hos Krall Entertainment.
– Efter en tids övervägande kändes det för mig helt rätt i tiden att anta erbjudandet och byta plattform. Jag känner mig nu väldigt taggad och inspirerad över att vara en i gänget på Krall Entertainment som jag länge beundrat för sitt arbete med att skapa breda publika musikevenemang för alla åldrar och årstider.

Sussie Holm hade på 80-talet själv en begynnande artistkarriär då hon under en turné som sångerska i ett coverband upptäcktes av ett skivbolag vilket resulterade i att en egenskriven låt spelades in i anrika Polar Studios i Stockholm och gavs ut som singel på Marianne Records.
Intresset för hästar och hästhoppning vägde dock över för henne och den påbörjade artistkarriären fick snart ge vika för livet med de egna hästarna i stallet och på tävlingsplatser runt om i landet.

När hon så småningom återvände till branschen var det i en helt annan roll, en roll som under årens lopp utvecklats allt mer.  Nu ser hon fram emot nästa steg hos Krall Entertainment.
– Att mina nya kollegor är ett gäng proffsiga och glädjespridande slitvargar som brinner för sitt arbete med att producera livemusik och underhållning bekräftade mitt beslut ifrån första dagen. Jag hoppas vi ses vid scenkanten, säger Sussie.

Vi säger varmt välkommen till gänget Sussie!