Thomas Di Leva hyllar David Bowie

Vårens stora show på Hamburger Börs – ”CHANGES” – David Bowie tolkad av Thomas Di Leva!

Thomas Di Leva tar nu steget ut och gör sin första egna show på anrika Hamburger Börs i Stockholm. ”CHANGES” är uteslutande en hyllning till David Bowie.

En fascinerande show i tid och rum där publiken får njuta av Bowies allra största hits, tolkade och arrangerade av och med Di Leva, ackompanjerad av några av Sveriges bästa musiker på scenen.

Showens titel ”Changes” grundar sig i ambitionen att publiken ska få känna historiens vingslag i både David Bowies karriär och livsgärning, samtidigt som den kommer att spegla samtidens olika vägval och stora förändringar som vi står inför.

Publiken tas med på en spännande resa genom tid och rum samt dröm och verklighet genom David Bowies musikaliska storverk. Space Oddity, Heroes, Ziggy Stardust, Let’s Dance, Under Pressure, Fame, Life On Mars, Rebel Rebel och Changes är några av de klassiska låtarna som kommer att vara en del av showens innehåll.

Changes har premiär den 9 mars 2018 på Hamburger Börs i Stockholm. Biljetter släpps 23 oktober. Läs mer och boka på showtic.se/dileva.