Krall Entertainment AB Förvärvar 70% av underhållningskonceptet ”Stjärnklart”

Krall Entertainment AB genomför ett förvärv av 70% av aktierna i TB Intressenter AB som via sitt helägda dotterbolag, Promenta, driver föreställningen ”Stjärnklart”.

”Stjärnklart” grundades för 30 år sedan och har sedan starten underhållit över 600 000 gäster framgångsrikt med sin höstturné.  Genom åren har i princip hela den svenska artisteliten medverkat i föreställningen som hela tiden varit under Anders Berglunds musikaliska producentskap och ledning. Anders Berglund äger via bolag de resterande 30% av TB Intressenter.

– Krall Entertainment är glada att gå in i delägarskap i ett bolag med så mycket historik och erfarenhet. Det finns många synergier och kompletterande effekter mellan ”Stjärnklart” och Kralls verksamhet, som innehåller konceptföreställningar som t.ex. sommarturnén Diggiloo. Vi ska förhoppningsvis kunna ta del och vidareutveckla varandras verksamheter både avseende gästkommunikation, upphandlingssynergier och på det kreativa och konstnärliga planet, säger Susanne Nilsson, VD Krall Entertainment.

– Det är med stor glädje som vi idag sätter ner en milstolpe genom att få bli partner med Krall Entertainment.  ”Stjärnklart” är ett evenemang som nästan blivit en institution i svenskt nöjesliv och som en kollega på en av Sveriges stora artistagenturer sa: ”Stjärnklart är ju på nåt sätt själva originalet”. Det är med stor inspiration vi går in samarbetet med Patrik Krall, Susanne Nilsson och hela deras fantastiska organisation och det ska bli extra spännande att snart få kungöra årets fantastiska artister, säger Anders Berglund VD Promenta.

För mer information:
Susanne Nilsson, VD Krall Entertainment, [email protected] eller 0708-188840.
Anders Berglund, VD TB Intressenter, [email protected] eller 0708-221981.