Inspirationsresa på Mallorca

Åh, vad vi har njutit! Fyra dagar på härliga Mallorca med hela Diggiloo-gänget för att ladda upp, lära känna varandra och inspireras ordentligt. Vädret var på topp och humöret likaså så nu känner vi oss mer redo än någonsin inför sommaren. Flyget gick i söndags, tidigt på morgonen och vi landade i Palma strax efter lunch. Vi passade på att ha det lite härligt i solen och några av oss råkade till och med bränna sig lite i eftermiddagssolen…
I måndags var det dags för utflykt, vi åkte ett gammalt trätåg från Palma till Port de Soller och vilken utsikt! Otroligt vackert med alla dalar, berg och härligt väder. Magiskt!
Dagen avslutades med en fördrink på en strandklubb i kvällssolen för att sedan äta en supergod middag tillsammans med både bläckfisk och paella. Mums!
Tisdagen spenderade vi mest tid vid poolen för att sola, bada och prata om sommaren. Det är planering, låtval och diverse andra spännande grejer att diskutera. På kvällen åkte vi återigen in till Palma för att ha en avslutningsmiddag innan det var dags att åka hem igen.
Nu känns det som att sommaren är nära och vi har fått ett litet smakprov på hur sommaren kommer bli – helt perfekt!