Äntligen påsk! Ja, det var ju så det skulle kännas…

Vi längtar, precis som ni, tills vi kan återgå till det vi älskar mest, umgås med nära och kära, uppleva evenemang, resa och upptäcka nya platser.
Den dagen kommer!

Vi på Krall Entertainment älskar att underhålla och sprida glädje och det vill vi fortsätta att göra.
Så för att få skratta och må lite bättre för en stund har vi plockat fram några härliga videoklipp nedan, så scrolla ner och se vad påskharen har rotat fram till er!

 

Glad påsk önskar vi er alla!

 

 


Per Andersson önskar er alla en glad påsk, eller jul, eller vad önskar han egentligen? 

 

 

 

 

 

 

 


Smarrig och krämig räkcheesecake med ägg & dill – mums! 

Vi tänkte även passa på att tipsa om vårat favoritrecept som vi fullkomligt ÄLSKAR att ha på påskbordet. Enkelt och så gott. Recept och bild kommer från Jennys Matblogg

Det här behöver du till denna räkcheesecake :
250 gram Kavring ( eller annat mörkare bröd)
100 gram smält smör

Fyllning till räktårta : 
5 gelatinblad
400 gram phialdelphiaost
3 dl creme fraiche 34 %
1 rödlök finhackad
1 burk med röd kaviar / stenbitsrom
500 gram räkor med skal
2- 3 msk finhackad färsk dill
1 – 2 msk nypressad citronsaft
salt & peppar

Dekorera med ägg räkor dill eller lite vad du tycker passar fint.

Gör din räkcheesecake så här :
Mixa brödet i mixer – det funkade lika bra med stavmixer- smält smöret i en kastrull och blanda i brödsmulorna. Rör tills det det blir lite degigt, fördela ut i en form med avtagbara kanter ( cirka 24 cm) platta till och ställ kallt. Lägg sedan gelatinbladen i kallt vatten i cirka 5 minuter. Under tiden rör du ihop creme fraiche, philadelphiaost, Finhacka löken ( en halv om det är en större lök ) och skala och hacka räkorna. Rör ner detta i creme fraiche smeten, och vänd sedan ner finhackad dill, citron och romen. Smaka av med salt & peppar.  Krama ur vattnet ur gelatinbladen och smält på svag svag värme – tills alla har smält samman. Vänd ner och rör om i smeten tills de är väl blandat.  Fyll på smeten över kavringsbotten och ställ kallt i minst fem timmar eller gärna över natten.

Precis innan servering dekorera den med räkor, ägg eller vad ni tycker om.

Perfekt krämig och med massor utan smaker.

 

 

 

 

 

 


Per Anderssons schlager-mix – klarar han alla Melodifestivalens vinnarlåtar på ca 6 minuter är den stora frågan? 

 

 

 

 

 

 

 


Hur går det egentligen med koreografin, John Lundvik?