Jobba hos oss

Resultatfokuserad marknadsförare till underhållningsbranschen sökes!  

Nu behöver Krall Entertainment komplettera sitt kommersiella team. Vi söker en säljfokuserad marknadsförare som kommer att ansvara för marknadsföringen av flera av våra showproduktioner.

Vi söker dig som har flera års erfarenhet av marknadsföring och som är van vid att både lägga upp marknadsstrategier och att genomföra dem. Du är nytänkande och hittar lösningar utanför boxen. Du är en stjärna på digital marknadsföring och brinner för CRM.

Vi jobbar lika mycket med t.ex. utomhus, digitalt, radio som sociala medier. Du ska helst ha arbetat med alla förekommande marknadsföringskanaler tidigare och har ett stort intresse för hur marknadsföringen kan komma att utvecklas i framtiden. Du är väl insatt i hur man jobbar med sociala medier och hur dessa kan nyttjas och kombineras.

Du är analytisk, strukturerad och metodisk, samtidigt som du är kommunikativ, drivande och kreativ. Det är toppen om du även har erfarenheter från sälj, kampanjplanering, google analytics/SEM/SEO. Dina kunskaper i svenska och engelska är mycket goda, i såväl tal som i skrift.

På Krall Entertainment jobbar vi i team med våra produktioner och söker nu dig som kan komplettera vårt gäng. Arbetslivserfarenheter prioriteras och det är meriterande om du har erfarenheter av upplevelseindustrin. I denna rekrytering lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Tjänsten är en tillsvidareanställning. Du är placerad i Göteborg men resor ingår i arbetet. Tillträde snarast möjligt.
Din ansökning mailas till jobb@krall.se senast den 11 juni. Vi ser gärna att du mailar eventuella frågor, på grund av hög arbetsbelastning på kommunikationsavdelningen innan sommaren.

Om du är intresserad av att jobba på någon av våra turnéer, skicka ditt CV samt inom vilket område du har din kompetens till info@krall.se.

Söker du praktikplats? Skicka ett mail till info@krall.se och skriv vilken avdelning du är intresserad att jobba på samt vad du studerar.

Vi hörs!