Jobba hos oss

Ekonom till Krall Entertainment AB

Krall Entertainment AB är ett företag som initierar, producerar samt marknadsför showupplevelser utöver det vanliga. Vår kompetens är gedigen och spänner över hela underhållningsbranschen. Idag jobbar vi med ett flertal framgångsrika nöjesupplevelser som Diggiloo, Bamse på turné, GES i Borgholm, Niklas Strömstedt på Grand Hotel, Joe Labero, Stjärnklart samt Christmas Night. Företaget har sitt huvudkontor i Göteborg och har idag 16 st anställda, vi omsätter cirka 150 miljoner i hela koncernen.

Tjänsten är ett vikariat på ca 1 år, med start så snart som möjligt, chans till eventuell förlängning kan finnas.

Du kommer arbeta i nära samarbete med bolagets VD och projektledare. Arbetet innebär ansvar för den löpande redovisningen, reskontran, delvis bokslutsarbete samt ekonomisk uppföljning på projektnivå.

Arbetsuppgifter

  • Huvudansvar för verksamhetens ekonomi och rapportering för hela koncernen.
  • Ansvara för löpande bokföring, moms- och skattedeklarationer
  • Ansvara för uppföljning av budget, prognos och likviditetsplanering
  • Årsbokslutsarbete
  • Ansvara för leverantörs- och kundreskontra inklusive fakturering
  • Tidredovisning för löner och löneutbetalningar
  • Fakturaskanning

Tjänsten kommer även ibland innebära ansvar för driften på kontoret, då man får stödja upp för de andra ansvariga som är på turné.

För att lyckas i rollen så behöver du ha arbetat som redovisningsekonom, gärna på revisionsbyrå eller redovisningsbyrå, eller som ekonomiansvarig på ett mindre företag i ett par år.

Som person behöver du ha en god pedagogisk förmåga, vara självständig med mycket skinn på näsan. Du behöver vara noggrann och strukturerad i ditt arbete och ha fokus på förbättringar och lösningar. Du måste gilla att ta ansvar för såväl det ekonomiska arbetet som det administrativa på ett företag.

Intervjuer kommer att ske löpande och anställningen kan ha tillsats innan sista ansökningsdagen då tjänsten behöver tillsättas omgående.

Välkommen med ditt CV och eventuella frågor på mail till jonna@krall.se.

Arbetstider, omfattning och placering
Vikariat 1 år, heltid, Göteborg

Ersättning
Månadslön

Så ansöker du
Sista dag att ansöka är 2017-09-20 till jonna@krall.se

Om du är intresserad av att jobba på någon av våra turnéer, skicka ditt CV samt inom vilket område du har din kompetens till info@krall.se.

Söker du praktikplats? Skicka ett mail till info@krall.se och skriv vilken avdelning du är intresserad att jobba på samt vad du studerar.

Vi hörs!